Wat anderen over mij zeggen

Ingrid kijkt en denkt mee en geeft heel geduldig antwoord op al mijn vragen…

Ik kan wel zeggen dat ik als startende ondernemer heel veel andere dingen aan mijn hoofd heb en geen tijd heb voor mijn boekhouding…

Maar eerlijk gezegd steek ik veel liever mijn energie in dingen waar ik wel goed in ben, en waarom ik zelfstandig ondernemer geworden ben. Daarnaast vraag ik me ook nog constant af of ik het wel goed doe met mijn boekhouding.

Dus toen ik een klein berichtje van Ingrid op Facebook tegenkwam, wat me aansprak, heb ik gelijk contact opgenomen. Na een kennismakingsgesprek online, was ik overtuigd dat zij de juiste persoon is om mijn boekhouding toe te vertrouwen. En dat is inderdaad gebleken, Ingrid kijkt en denkt mee en geeft heel geduldig antwoord op al mijn vragen. En de wetenschap dat ik het met haar hulp onder controle heb geeft vooral heel veel rust.
Ingrid Hoekendijk
Virtual assistant
Helping Out

De financiële en administratieve ondersteuning is meer dan dat!

Ingrid is zeer betrokken en professioneel. Na de eerste gesprekken over wensen en vragen, blijft het contact prettig en warm. Ingrid denkt mee over diverse mogelijkheden en geeft goede adviezen. Er is snel contact bij vragen of problemen.

Wanneer er behoefte is aan ondersteuning bij de financiële administratie, door iemand die oprecht interesse heeft in je bedrijf, ben je bij Altastrade aan het goede adres. Ik kan dit van harte aanbevelen!
Mariëtte Feenstra
RT praktijk Aviover
Onderwijs Studiedag, de beste mensen op de juiste plek

Ze luistert echt, denkt mee en is duidelijk in haar advies. Echt een aanrader! 

Administratie en alle regels die er bij komen kijken, is iets waar ik vaak tegen aanliep. Dan verandert er dit en dan weer dat. Bij Ingrid kan ik altijd terecht met deze vragen. Ze stelt vaak eerst nog een paar vragen om een compleet beeld te hebben en kan daarna het juiste advies geven. Daardoor kan ik weer verder met mijn eigen ding.

Ik zou haar zeker aanbevelen doordat ze echt luistert, meedenkt en duidelijk is in haar advies. Echt een aanrader!
Referenties
Tamira
Zorgen zonder dwang

Ik raad Altastrade echt enorm aan.

Ik had er nogal een flinke zooi van gemaakt want boekhouden is echt niet mijn ding, daarbij doe ik ook veel zaken buiten Nederland. Ingrid heeft dit voor mij uitgezocht en helpt me heel goed.

Ik ben superblij met de werkwijze van Ingrid, we onderhouden email contact met mijn vragen, en Ingrid blijft me herinneringsmails sturen omdat ik anders weer alles vergeet en we met de boekhouding geen achterstand meer krijgen. Daarbij komt ze 1x per maand langs om alles weer ff door te nemen.

Zoekt u een goede boekhoudster dan bent u bij Altastrade aan het goede adres!
Setjesenz
Esmeralda
Ruitershop Setjesenz

Eindelijk is er weer orde in de chaos gebracht.

Na jaren van leuren en klungelen met mijn boekhouding vond ik eindelijk Ingrid Hoogstraten. Na een lang telefoongesprek had ik eindelijk het gevoel dat er iemand was die begreep wat er loos was: een boekhouding met een achterstand van een aantal jaren.

Met Ingrid kwam ik al gauw tot de ontdekking dat ze een vrouw is die haar beloftes nakomt. Ze vond het geen probleem om erin te duiken en de samenwerking begon. Ik leverde alles van jaren aan en zij begon te graven en schepte orde in de chaos en het vertrouwen van mijn kant begon weer te groeien. Als ze iets wilde weten dan werd er gemaild, een app gestuurd of gebeld.

Eindelijk is er weer orde in de chaos gebracht. Ik ben heel tevreden en ze is een persoon waarvan je zegt; ze heeft echt liefde voor haar vak. Dat zorgt ervoor dat de samenwerking echt heel goed is. Ik ben heel blij dat ze op mijn pad is gekomen.
Lea referentie
Lea
Terminale zorg

Ingrid helpt je wegwijs te worden in alle regeltjes.

Als startende ondernemer is het heerlijk om iemand zoals Ingrid te hebben die je helpt wegwijs te worden in alle regeltjes.

Ik heb voor Altastrade gekozen, omdat ze verder met je meedenkt dan alleen de boekhouding. Daarnaast is ze ook super gezellig en kan je goed met haar sparren om ideeën op te doen voor je bedrijf!

Heel fijn dat ik hierdoor meer tijd over heb om mijn klanten blij te maken in plaats van de administratie te moeten doen!
Beauty by Rayshree
Rayshree Jialal
Beauty by Raysh