Ondersteuning en advies

Administratieve ondersteuning en advies

Vanaf € 105,- per uur

Hulp bij juridische en administratieve vragen

Ondernemen is leuk, maar soms loop je tegen juridische of administratieve vragen aan waar je zelf even geen antwoord op hebt. Dan blijft het alleen leuk als je daar zonder kopzorgen een oplossing voor vindt. De oplossing is het inschakelen van Ondersteuning en advies.

Hoe zou het zijn als…

 • …Je zonder hoofdbrekens personeel kunt aannemen, je zeker weet dat het arbeidscontract compleet is en dat de loonadministratie goed gebeurt.
 • …Je investeringen gewoon kunt doen en je zeker weet dat je ‘m op de meest handige manier doet.
 • …Je betalingsproblemen met klanten zo worden opgelost dat de relatie met je klant zo optimaal mogelijk blijft (zonder dat het jou je nachtrust kost).
Administratie samen doen

Is dat mogelijk?

Jazeker!

Met Ondersteuning en advies bied ik specifieke dienstverlening, waarbij ik je ontzorg met zaken als loonadministratie, juridische zaken zoals wanbetalers én advisering op het gebied van investeringen en financieringen. Dit kan vanaf € 105,- euro per uur, afhankelijk van wat het best bij jou past.

Ondersteuning en advies bestaat uit:

 • Loonadministratie en arbeidscontracten
  Neem met een gerust hart personeel aan. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is het inwerken van je nieuwe personeelslid en dan begint het genieten van de extra handen in je bedrijf.
 • Advies bij investeringen
  Je neemt de volgende stap in je bedrijf: investeren in de uitbreiding waar je al een tijd over denkt. Het geeft je rust dat je weet dat je je investering terugverdient en dat je de juiste financiering hebt, waarbij je niet te veel rente betaalt.
 • Hulp bij betalingsachterstanden
  Help je klanten zonder dat vervelende stemmetje in je achterhoofd dat je nog achter een betaling aan moet. Geen vervelende telefoongesprekken meer en het vertrouwen dat achterstanden professioneel worden opgelost.

Hoe werkt administratieve ondersteuning?

Voor Ondersteuning en advies hoef je niets te investeren als er geen gedoe is in je bedrijf.

Nadat je je hebt ingeschreven, hebben we een startgesprek van een uur, daarvoor investeer je je tijd. Dan kennen we elkaar en ben ik op de hoogte van wat er speelt in je bedrijf.

Als er dan daadwerkelijk ‘gedoe’ op je pad komt, bel je me en geef ik je een prijs op maat voor jouw vraag. Wil je dat ik voor je in actie kom, dan kan ik snel schakelen. Ik neem jouw problemen van je over en zorg dat ze snel worden opgelost.

Met één klik op de knop zet je jouw eerste stap naar Ondersteuning en advies. De tweede stap is met elkaar in gesprek gaan om te kijken naar de best passende oplossing voor jou!

Heb je hulp nodig bij je terugkerende administratie? Dan is Administratie uitbesteden iets voor jou.