Administratie samen doen

Administratie samen doen

Maatwerk vanaf € 75,- per maand

Wil je graag je eigen administratie doen, maar vind je het fijn als er een deskundige meekijkt? Dat kan! Besteed je administratie deels uit bij Altastrade.

Voor velen is de administratie een last, maar voor mij een plezier. Het deels uitbesteden van administratie is dan ook iets waar steeds meer ondernemers voor kiezen. Door administratieve ondersteuning te bieden waar gewenst, bespaar jij tijd en geld. Daarnaast blijf je goed op de hoogte van jouw inkomsten en uitgaven. Klinkt goed toch?

Administratie uitbesteden

Hoe werkt administratie
samen doen?

Je geeft mij toegang tot je boekhouding, waardoor ik de mogelijkheid krijg om mee te kijken en je te ondersteunen met administratieve zaken, zoals

  • Het maken van correcties en aanpassingen
  • Btw-aangifte doen
  • Het verrichten van boekingen
  • De jaarafsluiting

Doordat ik de controles uitvoer, het jaarwerk opstel en de aangifte inkomstenbelasting uit handen neem, weet jij dat jouw administratie op orde is, zonder dat je deze volledig uit handen geeft.

Maakt het uit welk boekhoudsysteem ik heb?

Nee! Ik heb ervaring met de meest gangbare administratiesystemen, zoals Twinfield, Exact, Snelstart, E-boekhouden, Moneybird en Rompslomp.

Wil je jouw administratie samen doen? Dat kan! Kom in actie en neem direct contact met mij op, dan praten we er rustig over.

Liever jouw administratie volledig uitbesteden? Dan is Administratie uitbesteden iets voor jou.