Menu

 

Blogs

Het Boekhouders ABC

Elke paar weken ga ik op Instagram verder ‘het boekhouders ABC’ af. Daarin deel ik met jou per letter wat er achter het boekhouden schuilt en wat ik er zo belangrijk aan vind. Van Advies tot Zelfstandigenaftrek, ze komen allemaal voorbij.

Volg mijn account op Instagram en mis geen bericht!

Ik begin vast met de A! Die staat voor:

𝐀dvies: als boekhouder zorg ik er niet alleen voor dat jouw administratie tot in de puntjes geregeld is. Nee: ik neem graag ook een adviserende rol aan! Elke onderneming is anders en dat betekent ook dat de administratie elke keer weer verschilt per inhoud. Hoe kan je bepaalde dingen het beste aanpassen? Wat past het beste bij jou als ondernemer? Ik ondersteun en ontzorg, maar adviseer jou net zo graag!

𝐀dministratie: het hoort er nou eenmaal bij als je onderneemt: de financiële administratie. En ik begrijp het hoor, niet iedereen is daar een ster in. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om je administratie toch up-to-date te houden (zodat je geen onnodige boetes oploopt of juist geld misloopt…). Bijvoorbeeld een boekhouder inschakelen 😉

𝐀ctie: Lukt het jou als ondernemer niet je administratie te doen en heb je advies nodig? Niks om je voor te schamen. Schroom dus vooral niet en kom in actie! Na het eerste contact kan ik je vaak al voor een groot deel gerust stellen.

Boekhouder ABC

Heb ik je aan het denken gezet? Misschien zijn deze andere blogs dan ook interessant!

2023

|   Altastrade

Realisatie: Vormbuilders

2023

|   Altastrade