Menu

 

Blogs

Frustratie

Pfff… wat een week!

Afgelopen was een week waarvan ik denk dat moet ik niet te vaak hebben. Een (vrijwel nieuwe) laptop houdt er spontaan mee op. Zo dood als een pier en absoluut geen sprankeltje leven in te krijgen.

Ik ben als boekhouder volledig afhankelijk van mijn laptop zoals een timmerman niet zonder zijn hamer kan.

Op zo’n moment ben ik heel blij dat ik een bedrijf heb die mijn gegevens in de cloud bewaard en die ik kan bellen als iets niet werkt zoals het zou moeten werken.

Ik heb een hekel aan alles wat met ICT te maken heeft. Het kost heel veel tijd en wordt bloedchagrijnig als het niet werkt zoals het zou moeten.

Herkenbaar?

Als ondernemers met betrekking tot boekhouden eenzelfde beleving hebben als ik met ICT dan begrijp ik dat. Je hebt een hekel aan administratie, je snapt het niet en kost zeeën van tijd die je wel beter kan gebruiken.

Een boekhouder die je administratie doet, de btw-aangiften, je jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting en die je kunt bellen als vragen hebt. Hoe fijn is dat!

Ondanks dat ik alle ICT heb uitbesteed, is nog niet alles te voorkomen en moet je nog steeds zaken zelf doen maar het had nog veel erger gekund als ik het niet had uitbesteed.

Zo is het ook met je administratie, zelf zal je altijd nog wat moeten doen maar het geeft veel meer rust wetende dat je boekhouding is goede handen is.

Frustratie in je administratie?

Heb ik je aan het denken gezet? Misschien zijn deze andere blogs dan ook interessant!

2023

|   Altastrade

Realisatie: Vormbuilders

2023

|   Altastrade